dijous, 13 de març del 2008

Porta aigua del riu Segre a Barcelona..

Bè, avui em dono el plaer de escriure una opiniò personal, recentment ha sortit un l'anunci que el govern català estudia injectar aigua del Segre, a través de la galeria dels serveis del túnel del Cadí, fins a la capçalera del riu Llobregat..

Aquest govern segons diuen son antitransvasites, en el moment que és porta aigua d'un lloc a un altre,en el meu lèxic se'n diu: TRANSVASSAMENT. la gent del sud, sí, la Catalunya que hi ha un cop es passa el coll de balaguer..resulta que coneixem el riu Ebre gràcies a les aportacions del riu segre en època de desglaç, en alguns dies de l'any, per no dir a tots, podem passar el riu acaminat o fins i tot si ens arromaguem els pantalons a l'altura del genoll, encara en algún tram passariem.
Igual que la gent del Sud coneixement el riu Ebre gràcies a les aportacions del Segre, la gent de la resta de Catalunya tambè coneix L'Ebre pel mateix motiu, bè, o per la contaminaciò deguda a la llimpiesa d'algunes zones, o per la pesca del Silur..
És un riu que dona vida a un territori i vertebra un territori, crec que es mereix un respecte.

No al Transvassament.

1 comentari:

KimiK ha dit...

Ja no saben com surtir-se'n, per acontentar als de Barcelona, i es pensen que la resta de ciutadans som "tontos" o algo per l'estil, perquè això és un transvassament en tota regla!. L'únic que aconsseguiran fent-lo serà, sumar la gent de les terres de ponent al descontent general que ja tenim a les nostres terres sobre el tema. S'estàn tirant pedres al seu terrat. A més a més, hi ha tanta aigua com voldrien al riu Segre??? lo deixaran sec! I si s'hagues de fer desde l'Ebre, perquè no l'agafen de Flix??? ah no!! a damunt volen la neta, abans que passi per Flix i Ascó!!! Està bé. això dona que pensar sobre la manera que ens tracten. M'indigna...